weleda heart plantentuin meise

 

De producten van Weleda zijn 100% natuurlijk.
Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn vanzelfsprekende waarden binnen Weleda. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden.

En boven alles staat Weleda voor de natuur. Weleda neemt haar verantwoordelijkheid om ook wat terug te geven aan de natuur en dat doet ze onder andere met een partnership zoals dit met Plantentuin Meise.

Plantentuin Meise en Weleda vinden elkaar in de gezamenlijke passie voor de natuur en de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In België en de rest van de wereld.

meise

Koop Weleda en draag bij aan biodiversiteit

 

Je ontvangt nu 20% korting op alles van Weleda en je draagt direct bij aan biodiversiteit!

Koop nu Weleda en draag direct bij aan de Culinaire Tuin van Plantentuin Meise.

Weleda steunt Plantentuin Meise, om onderzoek naar biodiversiteit uit te breiden en biodiversiteit nog meer onder de aandacht te brengen.

 
 
 
20%korting
culinaire tuin meise

de culinaire tuin


In Plantentuin Meise vind je sinds de zomer van 2021 De Culinaire Tuin. Mede mogelijk gemaakt door Weleda. 

In deze tuin kun je uit eigen hand ervaren hoe belangrijk biodiversiteit is. Je kunt leren over herkenbare groente zoals witlof en spruitjes. Je verneemt hier meer over wat er in de loop van de geschiedenis in onze streken gegeten en dus ook geteeld werd. 

Een interessante en smaakvolle manier om het belang van biodiversiteit aan den lijve te ondervinden. Biodiversiteit om van te watertanden!

En extra leuk: Calendula groeit in de Culinaire Tuin. Dit geneeskrachtige plantenextract zit o.a. in Skin Food.
Wat je op je huid smeert, moet je ook kunnen eten!  

Meer info over Plantentuin Meise? www.plantentuinmeise.be

 
 
 
thomas meise