DISCLAIMER Huis de Cat

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van ’t Calorietje bv, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.
 
’t Calorietje bv zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. ’t Calorietje bv kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website.
 
Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar ’t Calorietje bv is niet verwantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.
 
De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder
voorafgaande schriftelijke toelating van ’t Calorietje bv, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.
 
’t Calorietje bv is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van ’t Calorietje bv. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.
 
Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. ’t Calorietje bv behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.
 
Deze website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 9.0 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 766 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem.
 
Het Huis de Cat logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de downloadbare items zijn eigendom van ’t Calorietje bv en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ’t Calorietje bv. Alle logo’s van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.
 
Huis de Cat wijst erop dat de informatie verstrekt op deze website gezondheidspreventie tot doel heeft en in geen enkel geval het advies van uw dokter vervangt. Bij medische problemen dient u eerst en vooral uw arts te consulteren.