drhauschka nieuw

nieuw !

 

Nieuw van Dr. Hauschka:  3 vloeibare dagcrèmes.

De kracht van planten vormt al meer dan 50 jaar de essentie van Dr. Hauschka’s 100% natuurlijke en vegan cosmetica. Deze flowerpower zit nu ook in de nieuwe lijn vloeibare dagcrèmes. Roos, abrikoos en wondklaver tonen hun kracht. Ze ontvouwen hun activerende, kalmerende en balancerende effecten. De lichte textuur trekt snel in, hydrateert en beschermt langdurig.
Verlang jij naar een lichte maar effectieve dagverzorging? Dan is een van deze nieuwste vloeibare dagcrèmes geschikt voor jou.

Flowerpower – laten we de kracht van de natuur vieren.

3 vloeibare dagcremes

activerende vloeibare dagcrème dr. Hauschka

 

Deze vloeibare dagcrème voor de droge huid stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid en geeft haar een mooie, frisse en levendige uitstraling.  Ontdek de vitaliserende impulsen van deze emulsie. De smeuïge textuur beschermt de huid de hele dag door en zorgt voor een stralende teint. De lichte dagcrème trekt snel in en is de perfecte basis voor je make-up.

De Activerende Vloeibare Dagcrème verkwikt de vermoeide huid en zorgt voor een stralende teint. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding. Waardevolle heilzame plantenextracten van abrikoos, wortel en sint-janskruid maken de bleke, doffe huid rozig en zacht.

Voor de bleke, vochtarme huid.

activerend

balancerende vloeibare dagcrème dr. hauschka

 

Met deze vloeibare dagcrème breng je de vette, gemengde huid in balans. De smeuïge textuur reguleert de onzuivere huid en is een licht alternatief voor een gezichtscrème. De matterende dagcrème hydrateert de huid waar nodig. Zo komt je huid in balans en wordt ze zuiverder. De hydraterende dagcrème trekt snel in en is de perfecte basis voor make-up.

De Balancerende Vloeibare Dagcrème brengt de gemengde huid met een glimmende T-zone en enigszins droge wangen in balans. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën reguleert die delen van de huid die snel vet worden, kalmeert onzuiverheden en vermindert het trekkerige gevoel. Waardevolle extracten van wondklaver, paardenstaart en Oost-Indische kers geven de huid een heldere structuur en een schonere teint.

Voor de vette huid met onzuiverheden.

balancerend

kalmerende vloeibare dagcrème dr. Hauschka

 

Met deze vloeibare dagcrème kalmeer je de gevoelige huid. De smeuïge textuur beschermt de huid de hele dag door, wat de dag je ook brengt. Zo begin je ontspannen aan je ochtend.
De lichte, hydraterende verzorging versterkt de huid en maakt de gevoelige huid resistenter. De smeuïge dagcrème trekt snel in en is de perfecte basis voor make-up.

De Kalmerende Vloeibare Dagcrème brengt de gevoelige huid met roodheid tot rust. De geïrriteerde huid die last heeft van verwijde adertjes (couperose), wordt gekalmeerd.  De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding en vermindert het trekkerige gevoel. Waardevolle extracten van roos, bernagie en vrouwenmantel versterken de huid en geven haar een egaal aanzien.

Voor de huid die gevoelig is voor roodheid en verwijde adertjes.

kalmerend