Brood
Huis de Cat kiest voor Natuurbakkerij Herteleer als huisbakker.
Deze ambachtelijke bakker uit Waterschei bakt nog zijn brood zoals het hoort.
Bakker Peter maalt zijn biologische granen zelf. Broodverbeteraar of andere toevoegingen komen er niet aan te pas. Enkel meel, water, zout, gist of zelfgemaakte desem, tijd en vakmanschap.
Op steen gebakken klassiekers, speltbroden, smakelijke granenbroden, desembrood... er is voor elk wat wils.
Niet alleen brood, ook heerlijke ambachtelijke taarten zoals je oma ze nog maakte. Van de frangipane blijf je snoepen. De linzendeeg taart met zwarte pruimen... mmm... heerlijk!
Voortaan vind je bij ons het assortiment van Natuurbakker Herteleer op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Aanvullend werken we met bio bakker Van der Westen (voorheen Zonnemaire). Deze levert standaard op maandag en donderdag (en op bestelling op vrijdag, onze "gluten-vrij-dag".)
Wanneer Herteleer verlof neemt, levert deze bakker dagelijks.
bestellen
Zeker zijn van jouw favoriet?
Geef ons op voorhand je bestelling door.
Herteleer bestellen kan eenvoudig tot uiterlijk 17u30 de dag voordien via:
- Telefoon: 011 222643
- WhatsApp / SMS: 0473 291982
- Email: info@huisdecat.be
Banket van Herteleer is enkel op bestelling! 2 dagen op voorhand bestellen.
vrijdag is weer gluten-vrij-dag bij Huis de Cat!
Op vrijdag wordt er bij Huis de Cat weer vers glutenvrij brood geleverd.
Dit komt van dieetbakkerij FreeOf die niet alleen volledig glutenvrij en tarwevrij werkt, maar de bakkerij ook vrij houdt van allergenen zoals melk, lactose, soja, noten, pinda, sesam, ...
Ster in hun glutenvrije biologische assortiment is zeker en vast het HAVERMIKSKE . Gemaakt van gecertificeerd glutenvrij havermeel is dit een smakelijk voedzaam broodje om eens afwisseling te brengen op de glutenvrije broodplank.
Daarnaast zit er ook een "volkoren", teff en gistvrij glutenvrij brood in het assortiment (VP 5,79€ / brood).
Wil je zeker zijn van je broodje? Bestel voor woensdag 12u . Afhalen kan op vrijdag vanaf 9u.
Le Bayard
Dit broodje moet je proeven!
Onze huisbakker natuurbakker Herteleer heeft een nieuw brood in het assortiment: Le Bayard. Een heerlijk op steen gebakken brood van gebuild tarwemeel en speltvlokken.
Naar Herteleer's gewoonte natuurlijk zonder broodverbeteraars, smaakversterkers of bewaarmiddelen. En geen vetstoffen, suikers of melkproducten.
Met Le Bayard bakken ze een brood van Belgische bodem, met tarwe en spelt uit Wallonië, gemalen door de molen Moulins de Statte in Huy.
Proeven hoe brood écht moet smaken? Dan moet je Le Bayard zeker eens proberen!