banner gimber
the book of gimber

Book of Gimber

 

Dit jaar een speciaal cadeau voor de GIMBER fans: BOOK of GIMBER!

The book of GIMBER bevat 3 flesjes GIMBER van 200ml. Twee hiervan kennen jullie al en het derde flesje is een speciale en unieke editie voor deze box, Sweet Lilly. Een speciale verrassing voor jou, want daar houden we van.

Een tipje van de sluier: ze zit vol passie...

Daarnaast krijg je er een handige & stijlvolle opbergdoos bij én het eerste Gimber Cook & Good Vibes Book boordevol receptjes en inspiratie!

Opgelet: beperkte oplage, dus OP = OP!

gimber

GIMBER - No alcohol. All Kick.

 

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank.
Het concentraat zit boordevol kwalitatieve biologische gember, citroen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen.

GIMBER N°1 The Original bestaat uit biologische en kwalitatieve gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen. Een drankje vol kracht en smaak dus.
GIMBER N°2 BRUT bestaat uit 41% gember*, water, citroen*, rietsuiker*, kruiden*, yuzu* (*biologische herkomst). Een gemberconcentraat vol pit en 50% minder suiker.

GIMBER verwijst natuurlijk naar het hoofdingrediënt. GIMBER founder, Dimitri, spreekt thuis Nederlands, Frans en Engels. Stop je “gember”, “gingembre” en “ginger” in de blender, dan krijg je GIMBER. IT’S AS SIMPLE AS THAT! 

gimber

gimber - lekker veelzijdig.

 

Waarschijnlijk het meest veelzijdige drankje ter wereld. Alcoholvrij en biologisch. Boordevol karakter en een beetje eigenzinnig. Mix het met jouw smaak, persoonlijkheid en flair. Maak het helemaal van jou.

Met GIMBER maak je de meest verrassende combinaties. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gelukkig is er nu het COOK & GOOD VIBES BOOK. Geniet van inspirerende mocktails en recepten van internationale sterren. Met de verse & eenvoudige gerechten en drankjes van deze bijzondere chefs, artiesten en atleten zit de sfeer gegarandeerd goed.

Onze favoriete recepten vind je alvast onderaan. Experimenteren maar!

gimber party

gimber - the perfect serve. The perfect gift.

 

THE PERFECT SERVE is de manier waarop ze bij GIMBER hun GIMBER het liefste drinken.
Het is de beste manier om je GIMBER voor de eerste keer te proeven en een ideaal recept om op eender welk moment van de dag te drinken.

  • Mix 3 cl GIMBER met 200 ml bruisend water en voeg een takje tijm of munt toe.

Ben jij zelf al helemaal overtuigd van GIMBER? Deel je GIMBER-liefde dan met je geliefden, want GIMBER is ook nog eens THE PERFECT GIFT! Pittig, kleurrijk, gezond en hartverwarmend.
cheekyheart

direct naar de webshop.

gimber party

GIMBER - apple hottie

 

20 ml GIMBER
warm appelsap
kaneel

gimber party

GIMBER - pompoen & paprikasoep met gimber

 

  • 1 flespompoen
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • Vegetarische bouillon
  • Zout en peper
  • Oregano

Voeg wat GIMBER en zaden toe

gimber party

gimber - chai latte (voor 1 mocktail)


Ingrediënten

  • 3 kardemompeulen
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • 3 zwarte peperbolletjes
  • 200 ml warme zwarte thee
  • 30 ml GIMBER
  • 200 ml havermelk

BEREIDING

  1. Stamp de kardemompeulen, kaneel- stokje, steranijs en peperbolletjes grof en rooster de specereien ongeveer 1 minuut op een middelhoog vuur.
  2. Maak de zwarte thee in een steelpannetje en voeg de specerijen en GIMBER toe aan de hete drank. Draai het vuur uit, zet een deksel op de pan en laat 5 minuten trekken.
  3. Verhit ondertussen de havermelk en klopdemelkwatopmetbehulpvaneen melkopschuimer of een staafmixer.
  4. Zeef de specerijen uit de thee en giet de thee in een grote tas of glas, vul verder op met de opgeklopte havermelk. Werk af met een snufje kaneelpoeder.
gimber party

GIMBER - green tea gimber sour (voor 1 mocktail)


Ingrediënten

  • 120 ml groene thee
  • 20 ml vers limoensap
  • 20 ml GIMBER
  • 15 ml saliesiroop
  • 1 eiwit
  • enkele ijsblokjes

   Saliesiroop

  • 250 ml water
  • 200 g suiker
  • 10 salieblaadjes

    BEREIDING

    1. Maak de saliesiroop. Verwarm al roerend het water met suiker en salieblaadjes op een laag vuur tot de suiker volledig is opgenomen. Laat de siroop tot kamertemperatuur afkoelen en zeef er vervolgens de salieblaadjes uit.
    2. Meng alle ingrediënten in een shaker en schud 1 minuut krachtig. Doe de shaker open, voeg enkele ijsblokjes toe en shake nogmaals 1 minuut krachtig.
    3. Strain de mocktail zonder het ijs in een gekoeld glas.