Dr. Hauschka’s 100% natuurlijke dagcrèmes.

 

Door middel van de nieuw ontwikkelde skincare-test van Dr. Hauschka kun je zelf ontdekken welke dagcrème het best past bij jouw huidbeeld én krijg je de kans deze dagcrème een week te testen.
 

Hier vind je de Dr. Hauschka Skincare-test .

drhauschka face
dr hauschka skin test

100% natuurlijke verzorgingis het effectief? Absoluut!

Natuurlijke cosmetica werkt anders dan conventionele verzorgingsproducten, maar is minstens zo effectief. Met deze toegankelijke promotie van Dr. Hauschka kun jij nu kennismaken met de effectiviteit van Dr. Hauschka’s 100% natuurlijke dagcrèmes.

Door middel van de nieuw ontwikkelde skincare-test kun je zelf ontdekken welke dagcrème* het best past bij jouw huidbeeld én kijg je de kans deze dagcrème een week te testen. Niet tevreden? Dan mag de aankoop worden geretourneerd en krijg je het aankoopbedrag van de dagcrème terug**.

*Dr. Hauschka Dagcrèmes:

  • Rozencrème 30ml 
  • Rozencrème Light 30ml 
  • Melissecrème 30ml
  • Kweepeercrème 30ml 
  • Activerende Vloeibare Dagcrème 50ml
  • Balancerende Vloeibare Dagcrème 50ml
  • Kalmerende Vloeibare Dagcrème 50ml 

** Voorwaarden in de winkel

dr. Hauschka rozencrème

 

Rozencrème is dé klassieker van Dr. Hauschka Cosmetica en bevat alle aspecten van de roos. Hij verzorgt en beschermt de droge, gevoelige huid en de huid met een neiging tot roodheid en verwijde adertjes (couperose). Kostbare extracten van edelrozen en wilde rozenbottels omhullen de huid en ondersteunen het zelfherstellende vermogen.

Sheaboter, rozenbloesemwas en avocado-olie voorkomen uitdroging van de huid. Rozen, heemst en sint-janskruid versterken de huid en geeft haar nieuwe energie. Rozencrème heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van de huid. Met Rozencrème krijgt de huid een verzorging die de sterkte en de zachtheid van de roos in zich verenigt.

Voor de droge tot zeer droge huid.

rozencreme

dr. Hauschka rozencrème light

 

Rozencrème Light beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft de huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de gevoelige en voor de normale, droge en geïrriteerde huid. De samenstelling van heilzame plantenextracten als rozen, heemst en wondklaver versterkt de huid en geeft haar nieuwe energie.

Kostbaar rozenwater, rozenbloesemwas en extracten van de roos stabiliseren en vitaliseren de huid. Avocado, heemst, sesam- en amandelolie houden het vochtgehalte van de huid op peil. De stimulerende eigenschappen van de roos zorgen voor een prettig gevoel op de huid.

Voor de normale tot droge huid.

rozencreme light

dr. Hauschka Melissecrème

 

De harmoniserende Melissecrème kalmeert en herstelt de natuurlijke balans van de gevoelige, gemengde huid. Melisse is opgebouwd als een gecentreerde plant, die de huid een extra stimulans geeft om haar balans terug te vinden. Vette gedeelten van de huid worden weer mat en zuiver, droge plekken krijgen een hydraterende verzorging
Melissecrème is de ideale dagverzorging voor de gevoelige, gemengde huid, die snel droog, vettig en rood wordt.

Tapiocazetmeel zorgt voor een egale, matte teint. Melisse, madeliefje, wondklaver, toverhazelaar en wortel kalmeren de onrustige huid en brengen haar in balans.

Voor de gevoelige, gemengde huid.

melisse

dr. Hauschka kweepeercrème

 

Kweepeercrème heeft een verfrissende en beschermende werking. Hij beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en reguleert haar vochtbalans. Voor de normale, probleemloze huid is Kweepeercrème de ideale dagelijkse verzorging. De beschermende en tegelijk doorlatende kweepeerwas vormt een beschermlaagje op de huid en houdt het vochtgehalte op peil.

Kweepeer, jojoba, abrikoos en avocado versterken de huid. Kweepeercrème verenigt kostbare oliën, wassen en extracten van heilzame planten in een evenwichtige samenstelling naar het voorbeeld van de natuur.

Voor de normale huid.

kweepeer

dr. hauschka activerende vloeibare dagcrème

 

De Activerende Vloeibare Dagcrème verkwikt de vermoeide huid en zorgt voor een stralende teint. De smeuïge textuur heeft een hydraterende werking en beschermt de huid de hele dag door. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding.

Waardevolle heilzame plantenextracten van abrikoos, wortel en sint-janskruid maken de bleke, doffe huid rozig en zacht.

Voor de bleke, vochtarme huid.

balancerend

dr. hauschka kalmerende vloeibare dagcrème 

 

De Kalmerende Vloeibare Dagcrème brengt de gevoelige huid met roodheid tot rust. De geïrriteerde huid die last heeft van verwijde adertjes (couperose), wordt gekalmeerd. De smeuïge textuur geeft de huid de hele dag door een aanhoudende bescherming. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding en vermindert het trekkerige gevoel.

Waardevolle extracten van roos, bernagie en vrouwenmantel versterken de huid en geven haar een egaal aanzien.

Voor de huid die gevoelig is voor roodheid en verwijde adertjes.

kalmerend

dr. hauschka balancerende vloeibare dagcrème

 

De Balancerende Vloeibare Dagcrème brengt de gemengde huid met een glimmende T-zone en enigszins droge wangen in balans. De smeuïge textuur reguleert de onzuivere huid en hydrateert langdurig. De samenstelling van hoogwaardige plantaardige extracten en oliën reguleert die delen van de huid die snel vet worden, kalmeert onzuiverheden en vermindert het trekkerige gevoel.

Waardevolle extracten van wondklaver, paardenstaart en Oost-Indische kers geven de huid een heldere structuur en een schonere teint.

Voor de vette huid met onzuiverheden.

balancerend