cosmetica webshop

Cosmetica

 

Huis de Cat kiest al 35 jaar voor natuurlijke lichaamsverzorging.

Natuurlijke verzorgingsproducten en biologische cosmetica zijn vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals plantenoliën en kruiden en zijn vaak biologisch geproduceerd. De producten zijn niet alleen beter voor je huid en je lichaam, maar ook voor het milieu.
De gezondheidsconsulenten van Huis de Cat adviseren je graag over de ideale verzorging voor jouw type huid.
We zijn trots om de meest duurzame merken te mogen vertegenwoordigen: Dr. Hauschka, Weleda, Cîme, Zarqa... Merken die dichtbij en met respect voor mens en natuur geproduceerd worden.

Dr. Hauschka     Een ode aan onze kosmos

Dr. Hauschka staat al meer dan 50 jaar voor natuurlijke cosmetica, maar anders.
Het merk is veel meer dan een chic logo: de geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt ondersteunen je huid zichzelf te verzorgen en te regenereren.
Dr. Hauschka eert de schoonheid, vanbinnen en vanbuiten.

Het Dr. Hauschka huidverzorgingsconcept draait volledig om de natuur: waardevolle medicinale planten in geharmoniseerde composities gebaseerd op de wijsheid van de natuur, gecombineerd met het nieuwste onderzoek, laten je weer in contact komen met je innerlijke schoonheid en natuurlijke wortels.
Elk product van Dr. Hauschka is 100% natuurzuivere cosmetica en bevat steeds zoveel mogelijk ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt of van Demeter-teelt. De producten worden op verantwoorde en natuurvriendelijke wijze ontwikkeld en geproduceerd en zijn over de hele lijn vegan.
Voor Dr. Hauschka is een goede relatie met de boeren, respect voor natuurlijke ritmen, interesse in innerlijke schoonheid en de liefde om cosmetica samen te stellen even belangrijk. Dr. Hauschka besteedt daarom net zoveel aandacht aan de natuur als aan het met elkaar samenleven en samenwerken.

Naast de gezichtsverzorging en de lichaamsverzorging staat Dr. Hauschka ook voor een buitengewone make-up lijn. Ze laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Subtiel en fris of expressief en modern: met Dr. Hauschka make-up kun je de meest uiteenlopende looks creëren. Ontdek zelf hoe de natuurlijke make-up van Dr. Hauschka je persoonlijkheid benadrukt, in plaats van verbergt.

Laat je adviseren door het team van Huis de Cat.
Kijk voor meer productinformatie in de webshop.

rozenoogst
 
 
 
weleda campagne
 
100 jaar weleda

Weleda. Jij bent de natuur.

Sinds 1921 ontwikkelt Weleda 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten. Weleda is dus al 100 jaar een koploper op het gebied van duurzaamheid.
De connectie tussen mens en natuur staat voorop.

Bij Weleda worden ruim 170 verschillende ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong verwerkt.
Van de Karpaten (Roemenië) tot Mount Kenia (Afrika): deze ingrediënten zijn afkomstig uit de hele wereld.
Weleda kiest voor unieke teeltprojecten waar alle partijen, en niet het minst de natuur, beter van worden.
Biodiversiteit, duurzaamheid en respect voor de mens en de natuur worden door Weleda hoog in het vaandel gedragen. Momenteel is 80% van de gebruikte grondstoffen afkomstig uit biologische teelt of via gecertificeerde wildpluk.

Het NATRUE-kwaliteitslabel garandeert 100% natuurlijke ingrediënten in alle Weleda verzorgingsproducten.
De natuur heeft de ingrediënten voor een mooie en gezonde huid gewoon in huis. Pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën leveren naast de nodige grondstoffen ook belangrijke inzichten die helpen bij de samenstelling van de Weleda verzorgingsproducten.
Door te observeren wat er in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen in onze huid op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken.

Laat je adviseren door het team van Huis de Cat.
Kijk voor meer productinformatie in de webshop.

 
 

Cîme. You are HONESTLY BEAUTIFUL.

Het Belgische merk Cîme presenteert een kleurrijk gamma volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten met de kracht van de Himalaya.
De planten die hoog in de zuivere berglucht van de Himalaya groeien bezitten een uitzonderlijke kracht en unieke intensiteit. Op een hoogte van meer dan 3000 meter groeien in het Himalaya gebergte wilde rozen, duindoornbessen, edelweissbloemen en vele andere planten die opmerkelijke resultaten opleveren voor je huid.
Zo ontwikkelde Cîme een beautylijn, waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken, die jou toelaat om eco-bewust en gezond te zijn.
De verzorgingslijn van Cîme bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
De kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren.

Cîme combineert eeuwenoude recepten met moderne technieken om de meest krachtige actieve bestanddelen te distilleren.
Cîme werkt samen met de Nepalese partners duurzame methodes uit en ondersteunt het ‘Little Doctors’-programma van Nepal Trust (LINK).
Alle verpakkingen worden gemaakt van recycleerbare materialen en evolueren meer en meer naar plantaardige of gerecycleerde verpakkingen.
Cîme werkt op een eerlijke en transparante manier en bovendien volledig vegan.

Laat je adviseren door het team van Huis de Cat.
Kijk voor meer productinformatie in de webshop.

kissed by a rose
 
 
zarqa product

Zarqa     Alleen wat je huid écht nodig heeft

Het Nederlandse merk ZARQA is in 1990 ontstaan uit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee-kuren voor de probleemhuid. Door de bijzondere ligging van de Dode Zee en het klimaat dat daar heerst, ontstaan waardevolle mineralen als magnesium, calcium, kalium en broom. Deze stoffen hebben een bewezen heilzaam effect. Zout, mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee dragen bij aan een goed gehydrateerde, stralende en gezonde huid.

De producten van ZARQA bevatten geen ingrediënten die je huid onnodig belasten, voelen prettig aan, trekken snel in en zijn geschikt voor alle huidtypen, ook de meest gevoelige huid. De producten bevatten 0% parfum, geen onnodige toevoegingen, zijn dermatologisch getest en hypoallergeen.
Ook vind je in ZARQA enkel plantaardige oliën en zijn de producten glutenvrij. ZARQA staat voor zo puur en zo mild mogelijk.
Zarqa pleit evenzeer voor meer bioplastic in cosmetica en zoekt steeds voor haar verpakkingen naar nieuwe duurzame platsicvarianten.

ZARQA kiest voor heilzame ingrediënten die écht werken. Stuk voor stuk dragen ze bij aan een soepele, goed gehydrateerde, stralende en mooie huid.

Laat je adviseren door het team van Huis de Cat.
Kijk voor meer productinformatie in de webshop.