Vivani Dessert chocolade Couverture puur 70% cacao bio:
Heerlijke smeltchocolade voor lekkere desserts.
Gebruik:
Snij de Vivani couverture chocolade in stukjes en plaats in een pan. Verhit langzaam au bain marie tot de chocolade is gesmolten en een dikke, vloeibare consistentie heeft bereikt. Laat de chocolade niet te heet worden en laat het niet in contact komen met het water!. Laat afkoelen en verwarm nogmaals kort.
De couverture is nu gereed voor gebruik.
Technische omschrijving
Ingrediënten:
Cacao massa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*.
Kan sporen bevatten van noten, melk- en glutenbestanddelen
Cacao: ten minste 70%.
*Van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 2425 kJ / 585 kcal
Vet 44,9 gram
-Waarvan verzadigd 28,3 gram
Koolhydraten 32,5 gram
-Waarvan suikers 27,0 gram
Eiwitten 7,0 gram
Zout 0,02 gram
Click & Collect