Met biologisch rijstpapier kun je frisse, caloriearme summerrolls maken. Je weekt de vellen 5-10 seconden in lauwwarm water, 1 voor 1. Je vult ze met rijstnoedels en groente, en dipt ze in je favoriete Japanse sausje. Zo fabriceer je in mum van tijd een fancy voorgerecht, gezonde lunch of lichte avondmaaltijd. Bakken of frituren kan ook, dan noemen we ze springrolls. Een gemakkelijke manier om glutenvrije loempia's te maken!
Onze rijstpapierexpert in Vietnam maakt de vellen door rijstmeel, zout en water superdun uit te smeren, te stomen en te drogen op grote, geweven bamboe schalen. Het ruitpatroon van de schalen zie je terug in de vellen. Zo maak je met authentiek rijstpapier supersnel een gezonde en gevarieerde maaltijd!
Technische omschrijving
Ingrediënten :
witte rijst*, zout, water
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 1433 | kJ |
Energie(kcal) | 345 | kcal |
Eiwit totaal | 2,7 | g |
Koolhydraten totaal | 83,2 | g |
Suikers | 0,4 | g |
Vet totaal | 0,5 | g |
Vet verzadigd | 0,1 | g |
Voedingsvezel | 0,8 | g |
Zout | 2,4 | g |
Click & Collect