Nocciolata Hazelnootpasta gluten- & melkvrij.
Zacht, geurig, en met de volle smaak van de Italiaanse hazelnoten, Nocciolata is bijna een zonde van gulzigheid. Het is een smeerbare crème van cacao en hazelnoten met ingrediënten die allen BIOlogisch zijn. In een traditionele fabriek, Rigoni di Asiago, worden de grondstoffen zorgvuldig geselecteerd en gemengd met geduld en vaardigheid. Wat je krijgt is een heerlijke chocoladepasta, gemaakt van een organisch gekweekte hazelnootpasta (18%), en gezoet met BIOlogische rietsuiker. Onder de andere ingrediënten staan zonnebloemolie, magere melkpoeder en cacaoboter.
Deze Hazelnootpasta kan je naar eigen smaak als beleg smeren op boterhammen, toasten, knackers, beschuiten enz,. Ook geschikt voor desserten en milkshakes mee te maken.
Nocciolata BIOlogische hazelnootpasta met Cocoa & Melk is organisch, non-GMO, Kosher gecertificeerd, en glutenvrij.
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE
per 100 g
Energie 2273 kJ / 545 kcal
Vetten 33 g
waarvan verzadigde vetzuren 5,5 g
Koolhydraten 55 g
waarvan suikers 53 g
Vezels 4,8 g
Proteïne 5,4 g
Zout 0 g
Click & Collect