Gember is een van de meest gebruikte specerijen ter wereld. Ook in veel Japanse gerechten past gember uitstekend. In combinatie met mirin geeft gembersiroop vooral groente- en visgerechten een heerlijk oosters tintje. Ook erg geschikt om in zoete gerechten of frisse drankjes te gebruiken. De gember uit deze gembersiroop is afkomstig uit Australië. Australische gember bevat nauwelijks of geen vezels en heeft een heerlijk zachte, iets zoete smaak.
Gembersiroop is heerlijk om als basis voor (vlees)marinades te gebruiken. Lekker in combinatie met andere Japanse smaakmakers, zoals shoyu, tamari, mirin en sushi-azijn. Ook lekker bij zoete gerechten, bijvoorbeeld over pannenkoeken, wafels, pudding en cakes.
Na opening in de koelkast bewaren.
Geen allergenen
Technische omschrijving
rietsuiker*, water, gember* 5% = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 1185 | kJ |
Energie(kcal) | 279 | kcal |
Eiwit totaal | 0,1 | g |
Koolhydraten totaal | 69,0 | g |
Suikers | 64,0 | g |
Vet totaal | 0,0 | g |
Vet verzadigd | 0,0 | g |
Voedingsvezel | 1,3 | g |
Natrium | 17,90 | mg |
Zout | 0,1 | g |
Proefdiervrij
Vegetarisch
Veganistisch
Gistvrij
Zonder toegevoegde zouten
Click & Collect