Gula Java is de bio kokossuiker uit Java. De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom, door tappers hoog in de kokosbomen geoogst. Boven het houtvuur in de ketel verandert de nectar langzaam roerend in een heerlijke, ongeraffineerde rijke suiker. Om jou op elk moment van de dag te laten genieten van haar zoetheid en zachte karamelsmaak.
Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van riet- of bietsuiker, agave, ahorn of siroop. In thee en koffie, heerlijk op appels in de oven, gebakken bananen, pannenkoeken, taarten, wafels, gebak en cake. Perfect in cocktails (vb Mojito, Caipirinha,...). Als decoratief suikerrandje aan je glas. Om gerechten af te werken en Aziatische recepten met Gula Java hun authenticiteit te geven. Ideaal tussendoortje voor extra energie.
Gebruik: 1 theelepel tot 1 eetlepel in warme of koude melk, water, graandrank of vruchtensap.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1599 kJ / 382 kcal |
Vet | 0,12 gram |
- waarvan verzadigd | 0,11 gram |
Koolhydraten | 92,3 gram |
- waarvan suikers | 92,1 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Eiwit | 1,8 gram |
Natrium | 0,07 gram |
- Glutenvrij niet-gecertificeerd
- Zonder suikertoevoeging
- Lactosevrij
- Met alternatieve ongeraffineerde zoetstof
- Vegan
Technische omschrijving
Ingredienten: 100% ongeraffineerde kokosbloesemsuiker.
* van biologische oorsprong (BE-BIO-02)
Click & Collect